Back to All Events

Water Event te Gent

Elements Of Life heeft me gevraagd om te komen spreken over "Water" en mijn ervaring met het water filter systeem van BestWater. Het is dit jaar 10 jaar dat ik samenwerk met BestWater. Als zelfstandig Water consulente sta ik na 10 jaar nog steeds en misschien zelfs nog meer achter dit prachtig water systeem. Intussen hebben ze verschillende modellen ; voor kleine gezinnen, grote gezinnen, voor horeca, voor een volledig huis, voor een huis met verschillende appartementen, een model in een reiskoffer voor iemand die seminaries, events, op reis gaat, enz... Met plezier kom ik spreken, mijn ervaring en waarom dit Duits systeem een echte "Rolls Roys" is op de markt binnen het hele gamma van water filter systemen, en ook betaalbaar is geworden voor kleine gezinnen.

De lokatie is te Gent maar nog niet bepaald.

 

Elements Of Life.jpg
Earlier Event: February 7
Move with bellicon
Later Event: March 3
We are water...